Husorkester til showet Troldspejlet
”Jazzkollektivet gik i smuk symbiose med Troldspejlet på Bremen Teater, hvor bandets jazzede fortolkning af klassiske spiltemaer sørgede for en fantastisk stemning. Det er folk, der kan deres kram, samtidig med, at de tør prøve noget nyt – og de beviste, at gaming og jazz har mere til fælles, end man skulle tro.”
– Jakob Stegelmann

Jazz på Nationalmuseet
”Kæmpe tak til jer for en fantastisk aften. De allerstørste anbefalinger fra konference- og event på Nationalmuseet.”
– Dorthe, Nationalmuseet

Alle dansede! Fantastisk swing jazz!
”Jazzkollektivet leverede fuldstændig fantastisk swing-jazz, til en 60 års fødselsdag, som jeg afholdt for nylig. De var bare så professionelle, fantastisk søde og imødekommende. Alle dansede til de tre set, vi havde bestilt. Selve bookningen er et kapitel for sig. Kristina er så venlig og imødekommende, og følger op på bookningen på en måde så man føler sig helt tryg. Mange stjerner til band og booking!”
– Lisbeth Christensen

Jazz for medarbejdere efter arbejdstid
“Vi ville gerne give medarbejderne mulighed for nogle musikalske oplevelser af dygtige musikere og vokalister på arbejdspladsen. Da vi havde anvendt Jazzkollektivet tidligere til et julearrangement, faldt valget på at afholde torsdagskoncerter en gang i kvartalet, med dem på plakaten, helt naturligt. Samarbejdet med Jazzkollektivet har nu kørt i to år, og koncerterne er blevet et sted, hvor musikglade medarbejdere kan mødes efter arbejdstid til lidt vådt og tørt, samtidig med, at de får en god musikoplevelse.”
– Kim Hansen

Surprise-koncert til fødselsdag
”Jazzkollektivet kom og skabte fantastisk stemning ved min kones fødselsdag i Frederiksberg Have. Vanvittigt dygtige musikere og sangerinde. De vil være et fast indslag til vores fester i fremtiden!”
– Morten Jensen

Sympatiske og dygtige musikere
”Jeg vil gerne sige tusind tak for de super sympatiske og dygtige musikere, der leverede lækkert jazzmusik til min fars 80-års fødselsdag i weekenden. Og sikken stemme, sangerinden havde! Min far, som er en stor jazz-entusiast, fik også mulighed for at spille med på et par numre på sin medbragte saxofon. Selvom han følte sig noget rusten og var langt fra tilfreds med sin egen indsats, nød han sådan at spille sammen med de dygtige musikere. Tak!”
– Ursula Rosenkrantz Ugilt

Det er ikke sidste gang
”Vi havde fornøjelsen af Jazzkollektivet til vores bryllup. Frederik og Nanna var fantastiske og levede 100% (og mere til) op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang, vi bruger jer til en fest. 1000 tak fra os.”
– Tina Wennerwald Kaisen

En fantastisk stemning
”Tusind tak for en kanon indsats til vores bryllup. Musikken var forrygende, både under middagen og til dans. Vi er meget tilfredse og flere af gæsterne var også henne og rose musikvalget. I sørgede for en fantastisk stemning – tusind tak!”
– Astrid Brorsen

Jazz til bryllupsreception
”Bryllup på vandet! Jazzkollektivet skabte den bedste stemning under vores bryllupsreception.”
– Magnus Stig Pedersen

Jazz på Nettobåd i Københavns Havn
”En fantastisk oplevelse! Vi havde Asger på guitar og Jeppe på sax med ude at sejle på en af Nettobådene. Musikken var helt perfekt og gjorde virkelig noget ekstra for hyggen. Tak til jer begge for at gøre vores bryllup endnu bedre!”
– Katrine

Skabt liv og oplevelser i shoppingcenter
“Jazzkollektivet har været med til at skabe oplevelser i vores shopping center, som har gjort, at vores besøgende har opholdt sig længere tid i centeret og dermed besøgt flere butikker og skabt mere salg. Vi så eksempler på, at f.eks. børnefamilier sætter sig og nyder musikken, hvilket giver en af forældrene “fri” til at shoppe, mens den anden nyder musikken med børnene. Vi oplevede også flere spisende gæster i vores restauranter, da Jazzkollektivet spillede udendørs koncerter i sensommeren. Det er bare god forretning at give besøgende en anderledes oplevelse. At have Jazzkollektivet til at stå for musikken, giver os mulighed for at skabe anderledes events i vores shopping center. Samarbejdet med Jazzkollektivet har tiltrukket flere besøgende og samtidig skabt mere liv, kultur og flere oplevelser til alle aldre. En varm anbefaling.”
– Katrine Grube, Kronen

To vidunderlige liveoplevelser i 2019
”I er bare fantastisk dygtige, man kan mærke jeres store glæde ved musikken og den bringer I videre til os, der lytter. Jeg har haft to virkelig vidunderlige live-oplevelser med jer i 2019 og jeg glæder mig til endnu flere i 20’erne!”
– Linnea Withoeft

En varm anbefaling
”Perfekt til 50 års fødselsdag! Jazzkollektivet præsterede en super underholdning til min 50 års fødselsdag, før og under middagen. Hele vejen igennem, har kommunikationen været professionel og god, og jeg kan kun varmt anbefale Jazzkollektivet.”
– Bo Sjøgreen

Super godt og jazzet indslag under middagen
“Jazzkollektivet var perfekt som indslag til vores bryllupsmiddag. Vi var super tilfredse over, det de spillede, og hele fremtoningen.”
– Katja Pedersen

Fantastisk hyggelig jazz!
“Jazzkollektivet leverede lækre toner på klaver og kontrabas til barnedåben af vores lille datter. Det var helt som vi ønskede os det. Mange tak for det!”
– Maria

God opvarmning til fest!
“Jazzkollektivet ramte plet i balancegangen mellem at være i baggrunden, og alligevel levere et interessant og varieret repertoire som optakt til en fest. De får alle mine varmeste anbefalinger.”
– Nanna K.

Et band der har styr på deres publikum!
“Jeg synes arrangementet med Jazzkollektivet var perfekt – de var imødekommende og behagelige, og skabte en rigtig god stemning og en super performance til vores jubilæum.”
– Peter L. Knudsen

Jazz til julefest!
“Arrangementet med Jazzkollektivet som trio (sangerinde, guitar og kontrabas) passede perfekt som optakt til vores julefest. Playlisten var en blanding af gamle jazz-numre og julemusik. Helt perfekt!”
– Rasmus

Sikke et held!
“Sikke et held, at Jazzkollektivet kunne komme hele vejen fra Arhus til min 60-års brunch på en traditionsrig, gammel sønderjysk restaurant og spille. De lavede virkelig en god stemning. Dejligt alsidigt repertoire i en let jazzet stil, velspillet – og med venligt overskud til at lade interesserede småbørn se, hvordan en kontrabas virkede i pausen. Det var SÅ fint.
– Susanna Petersen

Super arrangement af Jazzkollektivet!
“Det var en absolut fornøjelse at have Jazzkollektivet med som band til vores bryllup. Deres valg af jazz var helt perfekt og alle komplimenterede dem for deres optræden. At de så, derudover, er nogle utroligt sympatiske og behagelige musikere, var endnu et plus. Jazzkollektivet får vores varmeste anbefalinger.”
– Trine Berg

God kommunikation!
“Under planlægning af en surprise-fest, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle booke Jazzkollektivet. Vi havde nogle detaljer om, blandt andet, et gospelkor, der skulle overraske min far. Det krævede noget kommunikation med Jazzkollektivet. Hver gang fik vi hurtigt og meget positivt svar. Jazzkollektivet var helt klart med til at gøre det hele meget lettere. Ting blev mulige! På selve dagen, under festen, var Jazzkollektivet præcis som vi ønskede. De holdt sig i baggrunden og tilpassede lydniveauet, så man sagtens kunne tale sammen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jazzkollektivet, som jeg synes havde en fornemmelse for både repertoire og, hvor højt de skulle spille. Det er sjældent. Mange tak, det var en stor fornøjelse!”
– Rikke B.

Jazz til eksklusivt event
”Vi arrangerede et eksklusivt event og spurgte Jazzkollektivet, om de kunne hjælpe os med at spille for gæsterne under middagen. Både valg af sange, det musikalske niveau og deres flotte forberedelse forud for arrangementet samt hele bandets udtryk på aftenen, levede ikke kun op til vores høje forventninger, men fik stor ros af gæsterne både under og efterfølgende.”
– Pernille, INC

Professionalisme, ekspertise og kvalitet
”Jeg anbefaler Jazzkollektivet, hvis man vil have professionalisme, ekspertise og kvalitet, som samtidig er nytænkende og agile i deres tilgang til at opfylde kriterierne og behovet for eventet.”
– Nete, KAF

Aftenen gik op i en højere enhed
”Fuldstændig fantastisk oplevelse at have Jazzkolletivet til vores sommerfest i DIGNITY. Alt foregik smooth og selve aftenen gik op i en højere enhed, og det var især fordi de leverede så lækker musik til stemningen. Top anbefaling herfra!”
– Kamilla, DIGNITY

Husorkester på vores arbejdsplads
“Vores temaer er blevet udvalgt fra et udpluk af gode idéer fra Jazzkollektivet, og selvom temaerne har været meget forskellige, har de alle haft det jazzede udtryk. Internt taler vi om Jazzkollektivet som vores husorkester, og det gør vi fordi de nu har givet ni koncerter hos os og vi er sikre på, at der kommer mange flere fremover. Jazzkollektivet består af en masse unge mennesker, med en fælles passion for musik, og det mærkes. Tillige er kommunikationen med dem hurtig, de er gode til at komme med forslag, og så holder de, hvad de lover og leverer varen hver gang.”
– Malene, DBI

En stor oplevelse for os og vores gæster
”Vi havde Jazzkollektivet til at spille til vores 2 x 40 års fødselsdag i september 2018. Det var eminent! Stemningen, gæsterne, boblerne, plankelaksen og Jazzkollektivet gik op i en højere enhed. Vi vil bestemt overveje dem til vores næste store fest. Mange tak fordi I var med til at gøre denne fest til en stor oplevelse for os og vores 60 gæster.”
– Henrik M. Christensen

Jätteduktiga, trevliga och professionella!
”Jazzkollektivet gjorde en otrolig insats för att göra vårt bröllop det mest fantastiska vi någonsin kunde föreställt oss! Jätteduktiga, trevliga och professionella! Tack för allt!”
– Linnéa Holbeck

Offentlige koncerter med Kulturhavn365
”Projektet Kulturhavn365 har haft fornøjelsen af Jazzkollektivets talentfulde musikere og gode energi ved hele to lejligheder. Jazzkollektivet har en særlig evne til at sammenkæde kvalitet og fleksibilitet. Den ene gang spillede de maritime sange kl. 8 om morgenen. Den anden gang rykkede de deres talenter ud på en tømmerflåde, hvor vinden tog godt fat i hat og briller. Selv under vanskelige forhold formår de at tryllebinde publikum og efterlade dem med en fornyet kærlighed til jazz. Tak til Jazzkollektivet for de magiske oplevelser!”
– Nina Vindum Rasmussen

Jazz til bryllup
”Knivskarp og top professionel levering fra Jazzkollektivet.”
– Anette Saxtorph

Charleston dans med 20’er jazz
“60 gæster udklædte i 20’er-stil blev inspireret til at gi’ den fuld gas på dansegulvet hele aftenen til musikken. De var så dygtige og skønne alle fem. Fuldt fortjente 5 stjerner!”
– Lisbeth Christensen

Jazz til julefrokost
”Jazzkollektivet sørgede for, at vi i Udlændingestyrelsen fik en god start på julefrokosten. De virkede super fleksible og søde og, ikke mindst, så var de rigtigt dygtige musikere, som var åbne for evt. småjusteringer i lyden undervejs – selvom dette aldrig blev nødvendigt. Jazzkollektivet spillede præcist det, vi havde håbet og regnet med. De var et perfekt krydderi til aftenen. Derfor får de mine varmeste anbefalinger.”
– Dan Wichmand Frederiksen

Musikken sad lige i skabet
”Vi havde Jazzkollektivet i haven på #kejserensvilla til dobbelt 40-års fest. Det løftede stemningen og musikken sad ligeså meget i skabet som den gennemførte dresscode. Vi vil bestemt inkludere Jazzkollektivet til vores næste store fest!”
– Kejserens Villa

Fabelagtig lækker musik til 20’er-fest
“Jazzkollektivet leverede fabelagtig lækker musik til NIRAS’ julefrokost med tema indenfor de brølende 20’ere! Vi var over 600 ansatte til julefrokosten, der gav den fuld gas til jazz! Vi var i gode hænder fra start til slut, med en professionalisme og kælen for detaljen både inden for musikken, men også inden for booking og arrangering! Tusind tak, fordi I gjorde det til en fantastisk aften.”
– Camilla Pugholm Lindgreen

Giver publikum lyst til at høre mere
”Rigtig gode musikere som giver publikum lyst til at høre mere!”
– Josefin Kaminski

God aften med Jazzkollektivet som duo
”Vi kan varmt anbefale Jazzkollektivet til dit arrangement. De levede til fulde op til vores forventninger, og spillede til stor fornøjelse for de fremmødte gæster. Vi valgte en sangerinde og en pianist. Stor applaus til Jazzkollektivet.”
– Stefan

Dygtige og behagelige!
”Jazzkollektivet leverede perfekt baggrundsmusik under maden til vores bryllup. Efter aftale klarede pianisten også festsangene. Alle sammen meget behagelige og imødekommende mennesker. Vores bedste anbefaling!”
– Alexander

Jazzkollektivet spillede til vores bryllup i 2018
”Det var en fornøjelse at lytte til Jazzkollektivets lounge-jazz til vores bryllup. De spillede under middagen og tilpassede pauser efter de taler og indslag der var. Super fleksible. Jazzkollektivet var super dytige og kan varmt anbefales til festlige lejligheder.”
– Hella

En super fed oplevelse!
“Jazzkollektivet spillede til vores bryllup og gjorde det helt fantastisk. De ramte stemningen PERFEKT, mens vi spiste og efterfølgende til swing på dansegulvet. Lydniveau og valg af sange kunne simpelthen ikke være bedre. Kan varmt anbefales!
– Simone K.

Rigtig dejlig musik fra Jazzkollektivet
”Jazzkollektivet får fem stjerner fra os! Tak fordi, I var med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig dag.”
– Lene

Perfekt!
”Vi bookede Jazzkollektivet til at spille under en stor konference. Alt fungerede upåklageligt, fra booking til aftalen med Jazzkollektivet og, selvfølgelig, selve musikken.”
– Katrine

Dygtigt jazzband!!
“Helt igennem som aftalt. Hyggelig, romantisk og afdæmpet jazzmusik til vores bryllup med mulighed for, på forhånd, at tilpasse repertoiret til vores ønsker. Tak for en uforglemmelig dag!”
– Julia F.

Behagelig baggrundsmusik!
“Meget behagelig baggrundsmusik, der passede til anledningen. Ros – også fra gæsterne – til musikken!”
– Sophia S.

Musik til bryllup
“Alt kørte perfekt fra start til slut! Jazzkollektivet sørgede for at finde den helt rigtige sangerinde og musikere til kirken, som gjorde alle fik kuldegysninger. Derefter fantastisk baggrundsmusik til både velkomstdrinks og middag. Tak til Jazzkollektivet for at gøre aftenen endnu mere speciel!!”
– Pernille

Musik under middagen på restaurant
“Tak til Jazzkollektivet for en super fed aften med dygtig pianist og sangerinde på restaurant i København. Alt er bare forløbet perfekt! Bestilte for 5 måneder siden og alle aftaler holder bare – VIGTIGT! Musikken var skræddersyet til både os og omgivelser, så tusinde tak og vi ses næste gang!”
– Jørgen

Tre uforglemmelige koncerter
”Jazzkollektivet formåede at skabe tre fuldstændigt uforglemmelige koncerter for Kulturtårnet i sommeren ’18. Med kvalitetslyd og fantastisk dygtige musikere, har samarbejdet været upåklageligt og tjekket fra ende til anden. Med Jazzkollektivet kan alt lade sig gøre.”
– Caroline, Kulturtårnet

Folk på dansegulvet til bryllup
”Jazzkollektivet spillede til vores bryllup, og både vi og gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Jazzkollektivet får vores varmeste anbefalinger!”
– Laura

Hussorkester på Nørrebro Teater
”Jeg har siden 2018 haft Jazzkollektivet med som husorkester til mit show ’Schøtministeriet’ på Nørrebro Teater. Jazzkollektivet har både spillet intromusik, jingler til diverse gæster, underlægning til monologer, outro-musik og skabt en episk og smuk start på anden del af showet efter pausen med et lækkert jazzindslag. Jazzkollektivet har leveret varen som band i bedste amerikansk-talkshow-stil og det har været en kæmpe fornøjelse. I fællesskab med Jazzkollektivet, har vi finjusteret undervejs og de har været med til at skabe et smooth show, som jeg er meget stolt af. Vi glæder os til mere jazz, politik og comedy fremover!”
– Michael Schøt, komiker

Væltede dansegulvet til vores bryllup
”Jazzkollektivet får ikke kun vores varmeste, men også vores mest oprigtige og ivrige anbefalinger – aldrig fandtes der et band, der kunne opfylde og imødekomme ens drømme om det perfekte band, som dem. Frederik, Nanna, Asbjørn, Hannes, John, Mikkel og Martin væltede dansegulvet med deres latin- og jazztoner til et brag af en fest til vores bryllup, og vi ville for intet i verden, have været foruden dem. TAK for den bedste scene og optræden til vores bedste dag! I fortjener stjerner til det uendelige for jeres usammenlignelige indsats!”
– Nina Victoria Ebbensgaard Murillo

Folk kunne nyde musikken og snakke sammen
”God mad kræver god musik! Jazzkollektivet kom til vores julefrokost, hvor de spillede musik under middagen. Gæsterne kunne nyde den gode musik, mens de spiste og hyggede sig sammen. Jazzkollektivet var meget gode til at finde et rigtigt niveau at spille på, hvor folk både kan nyde musikken og snakke sammen. Det gav en meget festlig stemning i lokalet, og folk blev glade for bandet. Jazzkollektivet er meget dygtige og entusiastiske mennesker og kan sagtens anbefales til arrangementer, hvor musikken skal være i god kvalitet.”
– Boyan Mihaylov

Fuldstændig magisk oplevelse
”Marie, Thomas og Asger fra Jazzkollektivet spillede til fødselsdag i min have. Det var fuldstændig magisk! Min nabo var også begejstret. Hvis jeg havde råd, stod de der hver fredag. Og de kom selvfølgelig til tiden og var helt utroligt rare og overskudsagtige!”
– Margit Kitter

Musik til sommerfest
”Jazzkollektivet spillede levende musik til vores sommerfest i Opstandelseskirken. Pernille, Kristian og Robin spillede og sang himmelsk, og det gav en fantastisk stemning. Mange kom bagefter og sagde tak for mad og talte så videre om den gode jazzmusik og de dygtige musikere. Der blev virkelig sat pris på Jazzkollektivet. Det var en rigtig god aften i solskinnet udenfor ved kanalen. Tusind tak!”
– Nina Gustavussen

Jazz til privatarrangement
”Super dygtige musikere!”
– Henriette Bjergvang

Høj kvalitet, god stemning og dans!
”Jazzkollektivet spillede tre set til vores bryllup. Både vi og alle gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Kommunikation forud for arrangementet var ligeledes i topklasse og vi kan kun give Jazzkollektivet vores varmeste anbefalinger.”
– Laura Høgholt

Koncerter under Copenhagen Jazz Festival
“I 2018 indledte Kunstforeningen GL STRAND et samarbejde med Jazzkollektivet om forskellige optrædener i kunsthallen. Sammen har vi, blandt andet, skabt ‘Jazzhaven’ som er en scene for ung, nordisk jazz under Copenhagen Jazz Festival. Rammen om denne intimscene er GL STRANDs smukke gårdhave, hvor Jazzkollektivets dygtige, unge musikere i en koncertrække i sommeren 2019, viste kunstnerisk højt niveau og musikalsk spændevidde. Jazzhaven er ikke kun en fantastisk ny scene i København, men giver også os som kunsthal mulighed for at inspirere et nyt publikum til at besøge GL STRAND og opleve kunsten i dialog med musikken. Samarbejdet med Jazzkollektivet har været en fornøjelse hele vejen, og har båret præg af en ambitiøs og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, uanset deres størrelse. Vi kan varmt anbefale Jazzkollektivet – både som samarbejdspartner og jazz-leverandør og glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2020.”
– Pernille Fonnesbech, kurator og formidlingschef, Kunstforeningen GL STRAND

Meget imødekommende og velforberedte
“Vi satte stor pris på Jazzkollektivets villighed til at hjælpe med at gøre vores event til en succes. De var opmærksomme på stemningen og havde perfekt timing, når det kom til taler osv. Deres musik passede rigtig godt ind, og var både smukt og charmerende.
Jeg kan varmt anbefale, både deres musik, men også den professionelle håndtering af booking og musikken.”
– Silja

Dygtigt ungt jazzorkester
Vi blev fuldt underholdt under middagen til vores julefrokost. De var meget dygtige og fornemmede straks, hvor højt de skulle spille – godt klassisk jazzet jule-repertoire.”
– Lone Wagner

Skøn blanding af jazz/croonermusik
Super forståelse for musikken, lokalet og alle gæsterne.”
– Jørgen Ulrichsen

Perfekt – også til konfirmation!
“Ved vores datters konfirmation ønskede vi et jazzband, der ikke “støjede” for meget, men mere kunne være en blød kulisse for, hvad der ellers skulle ske under festen.
Jeg søgte lidt på nettet, og fast besluttet på at finde frem til de helt rigtige, satte jeg mig ned og lyttede til mange forskellige jazzorkestre og deres demoer. Jeg opdagede hurtigt, at der var stor forskel på de forskellige bands, og jeg var derfor slet ikke i tvivl om, hvorvidt Jazzkollektivet var de rigtige for os. Jeg skrev til dem og allerede samme dag fik jeg svar og en aftale kom hurtigt på plads. Tak for god musik!”

– Lisa Vangsgaard

Utroligt dygtige musikere
“Musikerne var på plads bag instrumenterne, med butterflies og seler som aftalt, da vi ankom til godset. De spillede smukt, inderligt og behageligt under hele bryllupsreceptionen. De var ligeledes utroligt søde og imødekommende overfor os og vores gæster. Alle vores gæster nød deres musik og vi vil bestemt bruge Jazzkollektivet til andre arrangementer og fester fremover i familien.”

– Natasja

Meget dygtige musikere
“Jazzkollektivet spillede så godt og havde taget er perfekt repertoire med. Jule-jazz som alle kender. Kan kun anbefales!” 

– Kimmie

Bättre kan man inte önska sig!
“Jazzkollektivet var med och gjorde vår vigsel i kirken helt oförglömlig!
På nolltid övade Jazzkollektivet in våra två svenska nummer och framförde dem med perfektion. Alla rekommendationer härifrån!”

– Caroline

Jazz på Den Franske Ambassade
”Jazzkollektivet spillede som trio på Den Franske Ambassade. Enormt velspillende, nem kommunikation og afvikling. Kan varmt anbefales!”
– Klaus, DIGNITY

Setlisten matchede stemning og tema
”Har hyret Jazzkollektivet af to omgange og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi kunne nemt komme med ønsker og sørge for, at setlisten ville matche stemning og tema. Super kompetente musikere, og der bliver taget hånd om en fra start til slut!”
– Karen Rafael Jensen, Adform

Hyggelig jazz
”Hyggelig jazz og behageligt band! Tak for en fornøjelig aften i Vanløse!”
– Neve Q

Afslappende stemning til bryllup
”Jazzkollektivet skabte en god og afslappende stemning!”
– Kiwi

Sommerjazz på Bernstorff Slot
”Jeg arrangerer events på Bernstorff Slot og havde fornøjelsen af at hyre musikere fra Jazzkollektivet til et sommer-jazz arrangement på Slottets terrasse. Super søde mennesker og alle aftaler blev overholdt. De kom til tiden, lavede hurtigt lydprøver og leverede skøn skøn musik til vores arrangement. Alle vores gæster var super glade og tilfredse. Jeg vil helt bestemt give dem mine allerbedste anbefalinger, og jeg håber, at jeg får mulighed for et samarbejde igen til andre events og arrangementer.”
– Lisbeth Kobberup, Bernstorff Slot

En vanvittig musikalsk oplevelse
”Vi bookede Jazzkollektivet til vores bryllup og det hele har simpelthen været en sand fornøjelse! Lynhurtige svar over mail og en trio bestående af Thomas, Lise og Asger, der bare leverede en vanvittig musikalsk oplevelse, samtidig med at være super åbne og glade! Tusind tak til Jazzkollektivet fra Anna og Thomas”
– Anna Teresia Møller-Lorentzen

Jazz til vielse under åben himmel
”Jazzkollektivet leverede fantastisk musik til vores bryllup på Trudsholm. Vi havde vokal og piano som akkompagnement til vores vielsesceremoni under åben himmel. Det fungerede rigtig godt og løftede virkelig stemningen. Efterfølgende leverede en kvartet med sax, bas, piano og vokal et smukt og stemningsfuldt lydbillede, mens vores gæster nød haven og musikken. Jazzkollektivet får en varm anbefaling herfra.”
– Johan Hallgren Madsen

A perfect match
”We have spent an exceptional start of the evening thanks to the jazzband. Marie has a fantastic voice and the rest of the band played very well. The atmosphere, the place, the music was a perfect match. Thank you!”
– Nicolas Bonvalet

En performance som går lige i hjertet
”Jazzkollektivet er super profesionelle at arbejde med og så leverer de en performance, som går lige i hjertet.”
– Thomas, Charitybaren

Stemningsskabende jazz
”Super sound, standard jazz! Vi havde en duo bestående af guitar og sang til vores fest. De passede fint til den lille baggård på Nørrebro. De leverede flot og professionel sang og guitar, både til dem, der lyttede efter og som stemningsskabende til dem, der bare var til fest.”
– Torkil

Jazz til julefrokost – 20’er tema
“Tak for et forrygende set-up. Det gav bare så god mening med jazz til 20’er-temaet. Alle gav den max gas og det hele svingede bare. Super sangerinde og musikere, der kan deres metier. Så det hele er bare gået så godt. Tusind tak!”
– Heidi, Niras

Gør jazzarven relevant for alle generationer!
“I er profesionelle, dygtige musikere med godt humør og energi, der løfter den traditionelle jazz-arv og gør den relevant for alle generationer! Altid en fornøjelse! Vi glæder os til 2020 med nye oplevelser med jer!”
– Tine Højrup

Gin & Jazz med Vinoble Skt. Petri
“Vi har siden 2019 haft et samarbejde med Jazzkollektivet om at kombinere tastings med jazzmusik. Vi har, blandt andet, arbejdet med konceptet Gin & Jazz, hvor hver gin & tonic kombineres med en intim jazzkoncert. Musikerne i Jazzkollektivet har været klar på en udfordring med, blandt andet, at synge på flere forskellige sprog – super fedt! Jazzkollektivet har været med til at skabe en unik og anderledes aften i vores butik Vinoble Skt. Petri i Krystalgade. Lydniveauet og udtrykket har været perfekt – gæsterne som stillede sig forrest havde en koncertoplevelse, men der var også mulighed for at stille sig bagerst og småsnakke. Repertoiret bestod af forskellige slags jazz – det hele lød fremragende og appellerede bredt. Eventet var med til at tiltrække et andet segment af kunder i vores butik end vi er vant til. Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra de deltagende gæster og planlægger flere events med Jazzkollektivet fremover.”
– Julian, Vinoble Skt. Petri

Alt, hvad man kunne ønske sig
“Jazzkollektivet gjorde det SÅ godt! Vi bookede en trio af klaver, kontrabas og saxofon. Punktlig, fin kommunikation og så spiller de jo perfekt. Vores bryllup havde ikke været det samme uden, i hvert fald.”
– Louise Hansen

Helt perfekt!
“Til jubilæumsreception på arbejdet kom Jazzkollektivet og spillede. Fantastisk musik – tilpas lydniveau og en dejlig sammensætning af bossa nova, som passede perfekt til begivenheden.”
– Anja Skovgaard

Jazz til begravelse
“Vi ønskede tilbagetrukket klaver og saxofon til begravelse – og det fik vi 100%! Dejlig, behagelig, stemningsfuld jazzmusik. Tak.”
– Jan Sørensen

Skøn jazzmusik til bryllupsmiddag
“Vi bookede Jazzkollektivet til vores bryllup – de spillede både i kirken, til receptionen og under middagen med 80 gæster og gjorde det rigtig godt. De havde det helt rigtige lækre jazzmusik på repertoiret og fandt hurtigt et lydniveau, der passede perfekt ind. Som ønsket spillede de “At Last” til vielsen. De flyttede instrumenter nemt og hurtigt, og var derefter dejlig baggrundsmusik, der gav god stemning til receptionen og middagen. Flere gæster har rost Jazzkollektivet.”
– Sidsel Eriksen

Fed jazzmusik!
“Jazzkollektivet var med til at gøre vores fest rigtig speciel. Talentfulde, behagelige, smilende og dygtige unge jazzmusikere. TAK!”
– Dagmar

Det var så perfekt!
“Vi havde valgt Jazzkollektivet til at spille dinnerjazz under maden til vores bryllup. Både musikken og musikernes imødekommende og professionelle måde at være på var så fantastisk. De skal helt sikkert spille en anden gang til fremtidige store familiefester. Største ros herfra!”
– Marie Henriksen

Jazz-aften
“Jazzkollektivet var i den grad med til at gøre aftenen stemningsfuld med afslappet jazz, lige præcis som vi havde ønsket det. Mange tak!”
– Trine Bech

En fryd for øret og hele stemningen!
“Jazzkollektivet får de aller varmeste anbefalinger fra hele selskabet, der deltog ved fødselsdagsfesten for min mand, som fyldte rundt. De fortjener ros for deres evne til at understøtte festligheden og udfolde deres fremragende musikalske færdigheder, inden for et bredt repertoire af smukke jazzstandarder og elskede danske melodier fra en svunden tid – helt som aftalt. Musikernes afslappede stil og samtidig energiske præstation, bidrog til at løfte stemningen til sådanne højder, at selskabet helt glemte tiden og festede videre til sent ud på aftenen. Jazzkollektivet skal virkelig have tak for deres bidrag til en helt igennem hyggelig og fornøjelig aften.”
– Steffen W.