Hvorfor?

Vi brænder for at spille jazz - også hos virksomheder! Langt størstedelen af os bruger mere tid på vores arbejde, end i vores hjem. Derfor er det vigtigt at skabe en arbejdsplads, som på samme tid kan fordre udviklingen hos den enkelte medarbejder og skabe trygge rammer i en travl hverdag. Det er god business at passe på sine medarbejdere! Live jazz på arbejdspladsen giver mulighed for at møde hinanden på tværs af afdelinger og faggrupper.

Vi tilbyder en række forskellige jazzoplevelser, som eksponerer jazzmusik til virksomheder og samtidig skaber grobund for kreativ tænkning og inspirerende og inkluderende medarbejderpleje, og så er der endda evidens for, at det virker.
Spørger man hjerneforsker, jazzbassist og komponist, Peter Vuust, kan det at lytte til musik sammen være med til at skabe et fælles fodslag i en gruppe. Det mest enkle eksempel er, når vi klapper i takt. Vi tolker de andres bevægelser, føler de andres og musikernes tempo, bliver smittet af det og finder os selv til rette i den fælles gerning at klappe. Vi bliver ganske enkelt bedre til at forstå sidemanden og dermed samarbejde med vedkommende.

Vi tilbyder:

Siden 2016 har Jazzkollektivet spillet for en række virksomheder, enten som en enkelt optræden eller i form af flere koncerter i løbet af et år. En koncertrække giver dig og dine medarbejdere mulighed for at stifte bekendtskab med jazzmusikkens mange facetter. F.eks. bossa-nova, new-orleans, disney-jazz, julejazz, Ella-fitzgerald-tribute, gypsy-jazz osv.

Frem for at arrangere en medarbejdertur ud af huset til et spillested, rykker vi koncertoplevelsen ud på arbejdspladsen. I får en æstetisk musikalsk oplevelse i kendte rammer, og medarbejderne ser deres arbejdsplads i en helt ny kontekst.

Det er selvfølgelig muligt at kombinere optrædenen med f.eks. virksomhedens mærkedage, medarbejderarrangementer som sommerfrokost eller julefrokost, afslutning på en faglig dag eller ved at give receptionen eller mødet en ekstra dimension med et top-tjekket jazzband.

Vi skræddersyer en musikalsk løsning, som passer netop til jeres virksomhed og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak!

Gør noget fantastisk for dine medarbejdere


Torsdagsjazz efter arbejdstid

"Vi ville gerne give medarbejderne mulighed for nogle musikalske oplevelser af dygtige musikere og vokalister. Da vi havde anvendt Jazzkollektivet tidligere til et julearrangement, faldt valget om at afholde torsdagskoncerter en gang i kvartalet med dem på plakaten helt naturligt. Samarbejdet med Jazzkollektivet har nu kørt i to år, og koncerterne er blevet et sted hvor musikglade medarbejdere kan mødes efter arbejdstid til lidt vådt og tørt, samtidigt med at de får en god musikoplevelse."

- Kim Hansen, 2019

Forskellige temaer fra Jazzkollektivet - vores eget husorkester!

"Vores temaer er blevet udvalgt fra et udpluk af gode idéer fra Jazzkollektivet, og selvom temaerne har været meget forskellige, har de alle haft det jazzede udtryk. Internt taler vi om Jazzkollektivet som vores husorkester, og det gør vi fordi de nu har givet 9 koncerter hos os, og vi er sikre på at der kommer mange flere fremover. Jazzkollektivet består af en masse unge mennesker, med fælles passion for musik, og det mærkes. Tillige er kommunikationen med dem hurtig, de er gode til at komme med forslag, også holder de hvad de lover og leverer varen hver gang."

- Malene Raagaard, 2019

Sommerfrokost for medarbejderne med forskellige temaer

"Vi har hyret Jazzkollektivet af to omgange og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi kunne nemt komme med ønsker og sørge for, at setlisten ville matche stemning & tema. Super kompetente musikere, og der bliver taget hånd om en fra start til slut!"

- Karen Rafael Jensen, 2019

Koncert kl. 8.00 om morgenen og offentlig tømmerflådekoncert for Kulturhavn354

"Projektet Kulturhavn365 har haft fornøjelsen af Jazzkollektivets talentfulde musikere og gode energi ved hele to lejligheder. Jazzkollektivet har en særlig evne til at sammenkæde kvalitet og fleksibilitet: Den ene gang spillede de maritime sange kl. 8 om morgenen. Den anden gang rykkede de deres talenter ud på en tømmerflåde, hvor vinden tog godt fat i hat og briller. Selv under vanskelige forhold formår de at tryllebinde publikum og efterlade dem med en fornyet kærlighed til jazz. Tak til Jazzkollektivet for de magiske oplevelser!"

- Nina Rasmussen, 2018

Sommerjazz på Bernstoff Slot

"Jeg arrangerer events på Bernstorff Slot og havde fornøjelsen af at hyre musikere fra Jazzkollektivet til et sommerjazz arrangement på Slottets terrasse. Super søde mennesker og alle aftaler blev overholdt. De kom til tiden, lavede hurtige lydprøver og leverede skøn skøn musik til vores arrangement. Alle vores gæster var super glade og tilfredse. Jeg vil helt bestemt give dem mine allerbedste anbefalinger, og jeg håber, at jeg får mulighed for et samarbejde igen til andre events og arrangementer."

- Lisbeth Kobberup, 2019

Sommerfest med sydamerikansk tema hos NGO

"Fuldstændig fantastisk oplevelse at have Jazzkolletivet til vores sommerfest i DIGNITY. Alt foregik smooth og selve aftenen gik op i en højere enhed og det var især fordi de leverede så lækker musik til stemningen. Top anbefaling herfra!"

- Kamilla Kaufmann, 2019

Tre uforglemmelige koncerter hos Kulturtårnet

"Jazzkollektivet formåede at skabe tre fuldstændig uforglemmelige koncerter for Kulturtårnet på Knippelsbro i sommeren ‘18. Med overskud og gode sparring fandt de hurtigt de besætninger, der matchede vores vilde koncertdrømme, og som var klar på at spille under de meget specielle rammer. Med kvalitetslyd og fantastisk dygtige musikere (!!), har samarbejdet været upåklageligt og tjekket fra ende til anden. Med Jazzkollektivet kan alt lade sig gøre!"

- Caroline Leth, 2018

Jazzband til prisoverrækkelse på Den Franske Ambassade

"Spillede som trio til arrangement på Den Franske Ambassade. Enormt velspillende. Nem kommunikation og afvikling. Kan varmt anbefales."

- Klaus Nielsen, 2017

Jazzband til danse-arrangement

"Jeg anbefaler Jazzkollektivet hvis man vil have professionalisme, ekspertise og kvalitet som samtidig er nytænkende og agile i deres tilgang til at opfylde kriterierne og behovet for eventen."

- Nete Jørgensen, 2017


FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Jazzkollektivet arbejder målrettet med specielt to af FN’s verdensmål; ligestilling mellem kønnene og målet om anstændige jobs og økonomisk vækst. Selvom vi ikke er en stor, global virksomhed, så har vi et ansvar for at bane vejen for en bæredygtig fremtid.

I Jazzkollektivet er vi bevidste om, at vi befinder os i en branche, hvor der, både nu og fremadrettet, skal sættes øget fokus på ligestilling mellem kønnene. Derfor tilstræber vi altid en så alsidig gruppe af musikere som muligt.

Til daglig arbejder vi på at bringe musikere og forbrugere sammen, ved at markedsføre og promovere unge, nordiske jazzmusikere. Jazzkollektivet vil være Nordens mest tjekkede jazzfællesskab og samtidig skabe et bæredygtigt arbejdsliv for den enkelte musiker. I et grænseland mellem kunstnerisk udfoldelse og opbygning af en bæredygtig forretning, er vi i stand til at sikre musikerne et anstændigt honorar. Vi har derfor også et tæt samarbejde med interesseorganisationer og fagforeninger.