Jazzkollektivet præsenterer: Smittefri Jazzklub

Jazzkollektivet åbner nu Danmarks første virtuelle jazzklub - hjemme hos dig! Mens Danmark er lukket ned af corona-virus - og mange af vores jobs udskudte/aflyste- vil vi facebook-streame jazzkoncerter direkte hjem til dig i stuen. Som en god aften i byen - bare hjemme i din yndlings-lænestol!

Fredag d. 20/3 kl. 18.00 vil Frederik Flach (piano) og Julie Krogsbøll (vokal/violin) spille koncert direkte fra et sommerhus i Odsherred.

Søndag d. 22/3 kl. 18.00 vil Asger Søgaard Hajslund (vokal/guitar) spille koncert direkte fra Gaarden Studios på Stevns.

Onsdag d. 25/3 kl. 18.00 vil Sofie McQueen (vokal) og Rasmus Elhøj (piano) spille direkte fra et kollektiv i Odense.

Publikum bestemmer repertoiret: hvad er din yndlings jazzsang? Kommenter i begivenheden på facbeook- så skal vi prøve at opfylde alle ønsker!

Alle koncerter foregår på facebook. Tryk her for at komme til vores facebookside!

Støt de enkelte musikere

For at undgå at udbredelsen af corona-smitte bliver koncerterne streamet direkte fra musikernes egne hjem og telefoner. Når både musikere og publikum bliver hjemme er det nemlig kun jazzen der smitter.

I disse tider er både oplevelsesøkonomien og de små selvstændige hårdt ramt. Jazzkollektivet passer ind i begge kategorier. Selvom vi har mange freelancemusikere tilknyttede er vi kun en lille administration, som til daglig arbejder med en virkelig passions-dreven start-up virksomhed - med alt hvad det indebærer.

Hvis du kan lide musikken kan du støtte de enkelte musikere på mobile pay. Hvis du kan lide konceptet kan du også støtte Jazzkollektivet. Alle beløb er velkomne.

Vi er klar over at livemusik ikke er så nødvendigt som dagligvarer (og specielt wc-papir!) i disse tider, men vi vil gerne give en god live-oplevelse til dig og jer, som har brug for lidt opmuntring, nærvær og god musik i denne svære tid.

Jazzkollektivet anbefaler...

... at I bestiller take-away hos jeres lille lækre lokale yndlings-restaurant og nyder den under koncerten - ligesom os musikere er restauranter/barer hårdt ramt.

… at I tjekker coronakoncerter.dk ud, hvor Mathæus Bech har lavet sin egen stue om til et spillested, med forskellige bands/koncerter hver eneste dag kl. 20.00. Vi lægger vores jazzkoncerter før, så I kan nå begge dele

.… at I passer godt på hinanden og lytter til myndighedernes anbefalinger

… at I husker Jazzkollektivet næste gang I mangler god live musik! :)

Har du spørgsmål, foreslag eller ønsker du at høre mere?

Kontakt Frederik Flach
+ 45 40 71 14 57
frederik@jazzkollektivet.dk