Den Digitale Fredagsbar

Koncert direkte streamet til din arbejdsplads!

Hvis du arbejder hjemmefra i disse tider har vi i Jazzkollektivet et tilbud til dig og dine kollegaer. For tiden er der ikke noget der hedder company days, social gatherings og andre arrangementer for dig og dine kollegaer. I Jazzkollektivet er mange af vores jobs for tiden aflyst, men vi mener stadigvæk at folk har brug for både live-musik og sociale oplevelser i denne tid. Derfor introducerer vi: Den digitale fredagsbar: Ønskekoncert til dig og dine kollegaer efter endt hjemme-arbejdsdag!

I Jazzkollektivet tror vi på at livemusikken i denne tid stadigvæk skal ud til folk. En musikalsk oplevelse er nemlig noget som samler folk - også i denne tid, hvor vi skal huske at stå sammen hver for sig.

Praktisk

Praktisk talt foregår koncerten i en lukket facebookgruppe. Måske har I én gruppe i forvejen ellers opretter vi en. Alle melder sig ind og så opretter vi en afstemning om repertoire. Og her har I mulighed for at komme med ønsker. Er der en bestemt sang som I er glade for på arbejdspladsen? Er der måske en kollega som har fødselsdag og skal have en fødselssang? I har 48 timer til at ønske og stemme, hvorefter vi går igang med at øve!

For at undgå at udbredelsen af corona-smitte bliver koncerterne streamet direkte fra musikernes egne hjem og telefoner. Når både musikere og I bliver hjemme er det nemlig kun den gode stemning der smitter. Vi lægger op til at vi spiller musik for jer fredag eftermiddag, men andre tidspunkter kan selvfølgelig også lade sig gøre, som f.eks. i en frokostpause, eller om morgenen før alle går igang med arbejdsdagen.

Når koncerten går igang skal du læne dig tilbage og nyde en musikalsk oplevelse sammen med dine kollegaer. Der kan selvfølgelig kommenteres og skåles undervejs!

Repertoire

Når vi opretter afstemningen i gruppen lægger vi noget af vores normale repertoire op. Og så stemmer I om hvilke sange I gerne vil høre og tilføjer egne ønsker.

Eksempler:
What A Wonderful World
Dream A Little Dream Of Me
Smile
Girl From Ipanema
Cheek to Cheek
Summertime
Fly Me To The Moon
Cry Me A River
Autumn Leaves
At Last
... og meget mere!

Ønsker du at høre mere eller få et konkret tilbud?

Kontakt Frederik Flach
+ 45 40 71 14 57
frederik@jazzkollektivet.dk