”Jazzkollektivet gik i smuk symbiose med Troldspejlet på Bremen, hvor bandets jazzede fortolkning af klassiske spilteamer sørgede for en fantastisk stemning. Det er folk, der kan deres kram, samtidig med at de tør prøve noget nyt – og de beviste, at gaming og jazz har mere til fælles, end man skulle tro”
Jakob Stegelmann (oktober 2019)

”Kæmpe tak til jer for en fantastisk aften. De allerstørste anbefalinger herfra konference- og event på Nationalmuseet”
Dorthe, Nationalmuseet (november 2018)

”Den fuldstændig fantastiske swing jazz musik som de leverede til et brag af en fødselsdagsfest for 60 mennesker som jeg afholdt for nylig. De var bare så professionelle, fantastisk søde og imødekomme. Alle dansede til de 3 sæt vi havde bestilt. Selve bookningen er et kapitel for sig. Kristina er så venlig og imødekommende og følger op på bookningen på en måde så man føler sig helt tryg. Mange stjerner til band og booking.
Lisbeth Christensen (november 2019)

“Vi ville gerne give medarbejderne mulighed for nogle musikalske oplevelser af dygtige musikere og vokalister på arbejdspladsen. Da vi havde anvendt Jazzkollektivet tidligere til et julearrangement, faldt valget om at afholde torsdagskoncerter en gang i kvartalet med dem på plakaten helt naturligt. Samarbejdet med Jazzkollektivet har nu kørt i to år, og koncerterne er blevet et sted hvor musikglade medarbejdere kan mødes efter arbejdstid til lidt vådt og tørt, samtidigt med at de får en god musikoplevelse.”
Kim Hansen (oktober 2019)

”Jazzkollektivet kom og skabte fantastisk stemning ved min kones fødselsdagen i Frederiksberg have. Vanvittigt dygtige musikere og sangerinden. De vil være et fast indslag til vores fester i fremtiden!”
Morten Jensen (august 2019)

”Jeg vil gerne sige tusind tak for de super sympatiske og dygtige musikere, der leverede lækkert jazzmusik til min fars 80-års fødselsdag i weekenden. Og sikken stemme, sangerinden havde. Min far, som er en stor jazz-entusiast, fik også mulighed for at spille med på et par numre på sin medbragte saxofon. Selvom han følte sig noget rusten og var langt fra tilfreds med sin egen indsats, nød han sådan at spille sammen med de dygtige musikere. Tak!”
Ursula Rosenkrantz Ugilt (marts 2019)

”Vi havde fornøjelsen af jazzkollektivet til vores bryllup. Frederik og Nanna var fantastiske og levede 100% (og mere til) op til vores forventninger. Det er ikke sidste gange vi bruger jer til en fest. 1000 tak fra os.”
Tina Wennerwald Kaisen (august 2018)

”Tusind tak for en kanon indsats til vores bryllup. Musikken var forrygende, både under middagen og til dans. Vi er meget tilfredse og flere af gæsterne var også henne og rose musikvalget. I sørgede for en fantastisk stemning, tusind tak!”
Astrid Brorsen (juni 2018)

”Bryllup på vandet! Jazzkollektivet skabte den bedste stemning under vores bryllupsreception”
Magnus Stig Pedersen (juni 2019)

”En fantastisk oplevelse! Vi havde Asger på guitar og Jeppe på sax med ude at sejle på en af Nettobådene. Musikken var helt perfekt og gjorde virkelig noget ekstra for hyggen. Tak til jer begge for at gøre vores bryllup endnu bedre!”
Katrine (juni 2017)

”I er bare fantastisk dygtige, man kan mærke jeres store glæde ved musikken og den bringer I videre til os, der lytter. Jeg har haft to virkelig vidunderlige liveoplevelser med jer i 2019 og jeg glæder mig til endnu flere i 20’erne!”
Linnea Withoeft (december 2019)

“Jazzkollektivet har været med til at skabe oplevelser i vores shopping center, som har gjort at vores besøgende har opholdt sig længere tid i centeret og dermed besøgt flere butikker og skabt mere salg. Vi så eksempler på, at f.eks. børnefamilier sætter sig og nyder musikken, hvilket giver en af forældrene “fri” til at shoppe, mens den anden nyder musikken med børnene. Vi oplevede også flere spisende gæster i vores restauranter, da Jazzkollektivet spillede udendørs koncerter i sensommeren. Det er god bare forretning at give besøgende en anderledes oplevelse.

At have Jazzkollektivet til at stå for musikken giver os mulighed for at skabe anderledes events i vores shopping center. Samarbejdet med Jazzkollektivet har tiltrukket flere besøgende og samtidig skabt mere liv, kultur og flere oplevelser til alle aldre. En varm anbefaling.”
Katrine Grube, Kronen (januar 2020)

”Vi arrangerede et eksklusivt event og spurgte Jazzkollektivet om de kunne hjælpe os med at spille for gæsterne under middagen. Både valg af sange, det musikalske niveau og deres flotte forberedelse forud for arrangementet samt hele bandets udtryk på aftenen, levede ikke kun op til vores høje forventninger, men fiks tor ros af gæsterne både under og efterfølgende”
Pernille, INC (marts 2018)

”Jeg anbefaler Jazzkollektivet, hvis man vil have professionalisme, ekspertise og kvalitet som samtidig er nytænkende og agile i deres tilgang til at opfylde kriterierne og behovet for eventet.”
Nete, KAF (november 2017)

”Fuldstændig fantastisk oplevelse at have Jazzkolletivet til vores sommerfest i DIGNITY. Alt foregik smooth og selve aftenen gik op i en højere enhed og det var især fordi de leverede så lækker musik til stemningen. Top anbefaling herfra!”
Kamilla, DIGNITY (august 2019)

“Vores temaer er blevet udvalgt fra et udpluk af gode idéer fra Jazzkollektivet, og selvom temaerne har været meget forskellige, har de alle haft det jazzede udtryk. Internt taler vi om Jazzkollektivet som vores husorkester, og det gør vi fordi de nu har givet 9 koncerter hos os, og vi er sikre på at der kommer mange flere fremover. Jazzkollektivet består af en masse unge mennesker, med fælles passion for musik, og det mærkes. Tillige er kommunikationen med dem hurtig, de er gode til at komme med forslag, også holder de hvad de lover og leverer varen hver gang.”
Malene, DBI (oktober 2019)

”Vi havde Jazzkollektivet til at spille til vores 2×40 års fødselsdag 1. sept. 2018. Det var eminent. Stemningen, gæsterne, boblerne, plankelaksen og jazz-kollektivet gik op i en højere enhed. Vi vil bestemt overveje dem til vores næste store fest. Mange tak fordi I var med til at gøre denne fest til en stor oplevelse for os og vores 60 gæster.”
Henrik M. Christensen (september 2018)

”Jazzkollektivet gjorde en otrolig insats för att göra vårt bröllop det mest fantastiska vi någonsin kunde föreställt oss! Jätteduktiga, trevliga och professionella! Tack för allt!”
Linnéa Holbeck (juli 2019)

”Projektet Kulturhavn365 har haft fornøjelsen af Jazzkollektivets talentfulde musikere og gode energi ved hele to lejligheder. Jazzkollektivet har en særlig evne til at sammenkæde kvalitet og fleksibilitet: Den ene gang spillede de maritime sange kl. 8 om morgenen. Den anden gang rykkede de deres talenter ud på en tømmerflåde, hvor vinden tog godt fat i hat og briller. Selv under vanskelige forhold formår de at tryllebinde publikum og efterlade dem med en fornyet kærlighed til jazz. Tak til Jazzkollektivet for de magiske oplevelser!”
Nina Vindum Rasmussen (juli 2018)

”Knivskarp og top professionel levering fra Jazzkollektivet.”
Anette Saxtorph (maj 2018)

“60 gæster udklædte i 20 stil blev inspireret til at gi den fuld gas på dansegulvet hele aftenen til musikken. De var så dygtige og skønne alle 5. Fuldt fortjente 5 stjerner!”
Lisbeth Christensen (oktober 2019)

”Jazzkollektivet sørgede for, at vi I Udlændingestyrelsen fik en god start på julefrokosten. De virkede super fleksible og søde, og ikke mindst var de rigtig dygtige musikere, som var åbne for evt. småjusteringer i lyden undervejs – selvom dette aldrig blev nødvendigt. Jazzkollektivet spillede præcist det, vi havde håbet og regnet med. De var et perfekt krydderi til aftenen. Derfor får de mine varmeste anbefalinger.”
Dan Wichmand Frederiksen (december 2016)

”Vi havde Jazzkollektivet i haven på #kejserensvilla til dobbelt 40-års fest. Det løftede stemningen og musikken sad ligeså meget i skabet som den gennemførte dresscode. Vi vil bestemt inkludere Jazzkollektivet til vores næste store fest!”
Kejserens Villa (december 2019)

”Jazzkollektivet formåede at skabe tre fuldstændig uforglemmelige koncerter for Kulturtårnet i sommeren 18. Med kvalitetslyd og fantastisk dygtige musikere har samarbejdet været upåklageligt og tjekket fra ende til anden: Med Jazzkollektivet kan alt lade sig gøre”
Caroline, Kulturtårnet (november 2017)

”Jazzkollektivet spillede til vores bryllup og både vi og gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Jazzkollektivet får vores varmeste anbefalinger!”
Laura (februar 2018)

”Jazzkollektivet får ikke kun vores varmeste, men også vores mest oprigtige og ivrige anbefalinger – aldrig fandtes der et bandt der kunne opfylde og imødekomme ens drømme om det perfekte band, som dem. Frederik, Nanna, Asbjørn, Hannes, John, Mikkel og Martin væltede dansegulvet med deres latin- og jazz toner til et brag af en fest til vores bryllup og vi ville for intet i verden have været foruden dem. TAK for den bedste scene og optræden til vores bedste dag! I fortjener stjerner til det uendelige for jeres usammenlignelige indsats!”
Nina Victoria Ebbensgaard Murillo (august 2019)

”God mad kræver god musik! Jazzkollektivet kom til vores julefrokost, hvor de spillede musik under middagen. Gæsterne kunne nyde den gode musik, mens de spiste og hyggede sig sammen. Jazzkollektivet var meget gode til at finde et rigtigt niveau at spille på, sådan at folk både kan nyde musikken og snakke sammen. Det gav en meget festlig stemning i lokalet, og folk blev glade for bandet. Jazzkollektivet er meget dygtige og entusiastiske mennesker og kan sagtens anbefales til arrangementer, hvor musikken skal være i god kvalitet.”
Boyan Mihaylov (november 2016)

”Marie, Thomas og Asger fra Jazzkollektivet spillede til fødselsdag i min have. Det var fuldstændig magisk, min nabo var også begejstret. Hvis jeg havde råd, stod de der hver fredag. Og de kom selvfølgelig til tiden og var helt utrolig rare og overskudsagtige!”
Margit Kitter (juni 2019)

”Jazzkollektivet spillede levende musik til vores sommerfest i Opstandelseskirken. Pernille, Kristian og Robin spillede og sang himmelsk, og det gav en fantastisk stemning. Mange kom bagefter og sagde tak for mad og talte så videre om den gode jazzmusik og de dygtige musikere. Der blev virkelig sat pris på Jazzkollektivet. Det var en rigtig god aften i solskinnet udenfor ved kanalen. Tusind tak!”
Nina Gustavussen (august 2018)

”Super dygtige musikere!”
Henriette Bjergvang (juni 2018)

”Jazzkollektivet spillede 3 sæt til vores bryllup den 3/2-18. Både vi og alle gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Kommunikation forud for arrangementet var ligeledes i topklasse og vi kan kun give Jazzkollektivet vores varmeste anbefalinger.”
Laura Høgholt (februar 2018)

”Perfekt til 50 års fødselsdag! Jazzkollektivet præsterede en super underholdning til min 50 års fødselsdag, før og under middagen. Hele vejen igennem har kommunikationen været professionel og god, og jeg kan kun varmt anbefalt Jazzkollektivet.”
Bo Sjøgreen (juli 2017)

”Rigtig gode musikere som giver publikum lyst til at høre mere!”
Josefin Kaminski (december 2019)

”Jazzkollektivet spillede som trio på Den Franske Ambassade. Enormt velspillende, nem kommunikation og afvikling. Kan varmt anbefales!”
Klaus, Dignity (november 2017)

”Har hyret Jazzkollektivet af to omgange og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi kunne nemt komme med ønsker og sørge for, at setlisten ville matche stemning & tema. Super kompetente musikere, og der bliver taget hånd om en fra start til slut!”
Karen Rafael Jensen, Adform (august 2019)

”Hyggelig jazz og behageligt band! Tak for en fornøjelig aften i Vanløse!”
Neve Q (august 2019)

”Jazzkollektivet skabte en god og afslappende stemning!”
Kiwi (september 2019)

”Jeg arrangerer events på Bernstorff Slot og havde fornøjelsen af at hyre musikere fra Jazz-kollektivet til et sommerjazz arrangement på Slottets terrasse. Super søde mennesker og alle aftaler blev overholdt. De kom til tiden, lavede hurtige lydprøver og leverede skøn skøn musik til vores arrangement. Alle vores gæster var super glade og tilfredse. Jeg vil helt bestemt give dem mine allerbedste anbefalinger, og jeg håber, at jeg får mulighed for et samarbejde igen til andre events og arrangementer.”
Lisbeth Kobberup, Bernstorff Slot (juni 2019)

”Vi bookede Jazzkollektivet til vores bryllup 18.08 og det hele har simpelthen været en sand fornøjelse! Lynhurtige svar over mail og en trio bestående af Thomas, Lise og Asger, der bare leverede en vanvittig musikalsk oplevelse samtidig med at være super åbne og glade! Tusind tak Jazzkolletivet fra Anna og Thomas”
Anna Teresia Møller-Lorentzen (august 2018)

”Jazzkollektivet leverede fantastisk musik til vores Bryllup på Trudsholm. Vi havde vokal og piano som akkompagnement til vores vielsesceremoni under åben himmel. Det fungerede rigtig godt og løftede virkelig stemningen. Efterfølgende leverede en kvartet med sax, bas, piano og vokal et smukt og stemningsfuldt lydbillede mens vores gæster nød haven og musikken. Jazzkollektivet får en varm anbefaling her fra.”
Johan Hallgren Madsen (juni 2018)

”We have spent an exceptional start of the evening thanks to the jazzband. Marie has a fantastic voice and the rest of the band played very well. The atmosphere, the place, the music was a perfect match. Thank you!”
Nicolas Bonvalet (juni 2018)

”Jazzkollektivet super profesionelle at arbejde med og så leverer de en performance som går lige i hjertet.”
Thomas, Charitybaren (december 2017)

”Super sound, standard jazz! Vi havde en duo bestående af guitar og sang til vores fest. De passede fint til den lille baggård på Nørrebro. De leverede flot og prof sang og guitar, både til dem der lyttede efter og som stemningsskabende til dem er bare var til fest.”
Torkil (september 2018)

“Tak for et forrygende setup. Det gav bare så god mening med jazz til 20’er-temaet. Alle gav den max gas og det hele svingede bare. Super sangerinde og musikere der kan deres metier. Så det hele er bare gået så godt. Tusind tak!”
Heidi, Niras (december 2019)

“I er profesionelle, dygtige musikere med godt humør og energi, der løfter den traditionelle jazz-arv og gør den relevant for alle generationer! Altid en fornøjelse! Glæder os til 2020 med nye oplevelser med jer!”
Tine Højrup (december 2019)