Læs om Jazzkollektivets forskellige koncepter

Vi kan tilbyde noget for enhver smag og med +80 musikere og +250 jobs i bagagen kan vi lidt af hvert. Jazz til bryllup, reception, privatfest, under maden, til lounge, fødselsdag, jubilæum, festival, prisoverrækkelse, husorkester til shows, housewarming, tømmerflådekoncert, julekoncert, tributekoncert, sommerjazz, havefest, konfirmation, jazz på kanalrundfart, jazz til folkemødet på Bornhom, New Orleans parade, intimkoncert, temafest (f.eks. Great Gatsby, James Bond, Casino, Mardi Gras, 20'er) og meget mere!

Alt Text

Jazz til bryllup

At holde bryllup er en stor livsbegivenhed. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige jazzband til bryllup. Musikken skal naturligvis være helt perfekt og matche forventningerne. Vi har god erfaring med - i samarbejde med brudeparret - at skabe tryghed i bookingprocessen og lave klare aftaler, så alt går op i en højere enhed til den store fest. Jazzkollektivet spiller både til vielsen, til reception, under maden eller til swing-fest på dansegulvet efter brudevalsen. Repertoiret er overvejende romantisk jazz som L.O.V.E, Cheek To Cheek, The Nearness of You, Almost Like Being In Love, Come Away With Me, All Of Me, The Way You Look Tonight osv. Vi kan naturligvis spille jeres yndslings jazzsang. Besætningen varierer mellem alt fra en duo eller trio til reception til et stort luksus otte personers swingband til dansegulvet.

Jazzkollektivet i sekstet på Bernstoff Slot, Gentofte

Jazzkollektivet som trio til laid-back privatarrangement i Valby

Jazzkollektivet i sekstet til bryllup på Fyn

Jazzband til reception, jazzband til lounge, jazzband til middag

Jazzkollektivet har spillet som band til reception, lounge eller under maden mange gange. At spille baggrundsmusik kræver faktisk de helt rigtige musikere. Her handler det nemlig om at både repertoiret og volumen er tilpasset arrangement, så hverken musikken overtager festen eller slet ikke kan høres. Selvom det ikke er en koncert og alle ikke aktivt sidder og lytter skaber et jazzband til reception eller maden den helt rigtige eksklusive fornemmelse og er med til at støtte den gode stemning, mens gæsterne spiser eller snakker indbyrdes. Til baggrundsjazz har vi typisk jazzballader og bossa nova på repertoiret f.eks. Some Other Time, Quiet Night of Quiet Stars, Smile, What A Difference A Day Made, Fly Me To The Moon, GIrl From Ipanema, What A Wonderful World og mange andre nynneværdige klassikere med. Til reception er Jazzkollektivet typisk duo, trio eller kvartet alt afhængig af ønsker til genre og lyd.

En klassisk guitar/sax duo under middagen til et arrangement i København.

En duo med vokal og piano til pindemadder i København.

En sax/guitar/kontrabas trio som pga. guitaren og saxofonen er perfekt til f.eks. bossa nova. At tilføje en kontrabas som det tredje instrument giver fornemmelsen af et rigtigt band.

Jazz til fødselsdag

At have et tjekket jazzband til fødselsdag giver festen et ekstra pift. Vi har spillet til alt fra 18-års fødselsdage til et par 90 års. Vi tilrettelægger setlisten, så den passer til den enkelte aldersgruppe og begivenhed. Jazzkollektivet som gave til fødselaren, der har alt? Vi har nu flere gange prøvet at blive booket som surprise-indslag til fødselsdagen til den jazzglade fødselar! Mens vi stiller op, stemmer instrumenterne og tager seler/butterflies på, prøver vi at være anonyme og diskrete. Kender du en jazzfan, som du ønsker at overraske med en intim jazzkoncert? Tøv ikke med at kontakte os!

Jazzkollektivet som kvartet til surprise-fødselsdag i Vanløse.

Foto af Jazzkollektivet backstage som kvintet (vokal/trompet/piano/bas/trommer) i Århus.

Jazzkollektivet som kvintet (vokal/sax/piano/bas/trommer) til privatarrangement i Odense.

Jazz til firmaarrangementer, f.eks. jazzband til jubilæum, personalearrangementer, prisoverrækkelse

Jazzkollektivet har efterhånden prøvet lidt af hvert i virksomhedsregi og kan tilpasse besætningen, sætlisten, og udtrykket så det matcher det enkelte specifikke arrangement. I fællesskab med arrangør afstemmmer vi forventinger og blive enige om et jazzband som matcher det enkelte event perfekt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en anderledes forespørgsel.

Jazzkollektivet i kvartet til en fyraftenskoncert i Hvidovre.

Jazzkollektivet som instrumental kvartet til en koncert på Bremen Teater i samarbejde med Jakob Stegelmann fra Troldspejlet.

Jazzkollektivet som husorkester til Michael Schøts politiske talkshow Schøtministeriet på Nørrebro teater.

Jazzband til julefrokost

I Jazzkollektivet elsker vi julejazz. Sange som "Santa Baby", "Santa Claus is Coming to Town", "White Christmas" "Have Yourself A Merry Little Christmas", "Let It Snow", "Winter Wonderland" eller en jazzet version af "Jingle Bells" er indbegrebet af jul for os! Jazz passer bare rigtig godt ind i julestemning og heldigvis er julerepertoiret så omfattende at vi både kan spille romantiske og roligt julejazz-ballader og sætte tempoet op senere på aftenen.

Jazzkollektivet til en privat julefrokost i Nordsjælland.

Jazzkollektivet som kvintet til en julefrokost i Crowne Plaza Copenhagen Towers

Jazzkollektivet til julekoncert på Blågårds Apotek

Jazzband til havnerundfart, tømmerflådekoncert eller på båd

Jazzkollektivet elsker maritim jazz! Vi har spillet til en lang række havnerundfarter, bådture og endda et par tømmerflådekoncerter i samarbejde med Copenhagen Raft Entertainment. Vi elsker at bringe jazzen ud, hvor den normalt ikke hører til - og hvad er bedre end bølgen blå? Den klassiske havnerundfart lægger op til akustisk jazz med sax/trompet i front og et ellers kompakt band.

To veloplagte jazzmusikere på båd! Stik piben ind og hør noget jazz!

Julekoncert på Islands Brygge på tømmerflåde i samarbejde med Copenhagen Raft Entertainment.

Jazzkollektivet som trio til kanalrundfart/bådtur! Det blæste en del, men humøret var højt!

Tributekoncerter til de største af jazzens legender f.eks. Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Charlie Parker.

Vi er stolte af vores mange danske og svenske musikere. Pga. diversiteten i Jazzkollektivet tilbyder vi en række tribute-koncerter, hvor udvalgte medlemmer af Jazzkollektivet laver en koncert med udgangspunkt i en af de store jazzlegenders repertoire. For at ramme den helt rigtige lyd til den enkelte tribute udvælger vi de helt rigtige til at løfte den enkelte opgave. Det kræver nemlig et kæmpe talent at lave den gennemførte hyldestkoncert.

En jazztribute til Wes Montgomery.

Jazzkollektivet til Billie Holiday tribute.

Ella Fitzgerald tribute til en koncert i 2019.

Tematiske koncerter! Bossa nova, 20'er jazz, Great Gatsby, danske klassikere, gypsy-jazz, New-Orleans og meget mere!

Vi elsker tematiske koncerter i Jazzkollektivet! Med den helt rigtige besætning af unge nordiske jazzmusikere kan vi ramme den helt rigtige lyd af f.eks. doven bossa nova, 20'er vibe, Great Gatsby med glimmer og vintage attitude, europæisk gypsy-jazz med sigøjner-vibe og meget meget mere. Tøv ikke med at kontakte Jazzkollektivet, hvis du leder efter en helt speciel lyd!

New Orleans koncert hos en virksomhed.

1920’er-feeling til et privatarrangement i København.

Et foto fra Great Gatsby optræden i København.