Grundet corona har denne side i noget tid været under opdatering, da vi er ved at finde nye datoer til aflyste koncerter. Hold dig også opdateret på spillestederne, for de endelige datoer eller på facebook og instagram.

Tilmeld dig vores begivenheder på Facebook via linket ved hver begivenhed.

Tirsdag 22. juni 202120.00-22.00

// København

Læs mere og tilmeld på Facebook

Øresund Triplettes: Tribute to The Andrew Sisters / Upcoming

Kom og vær med til en mageløs, musikalsk oplevelse fyldt med charmerende energi og spilleglæde, når Jazzkollektivet denne aften præsenterer Øresund Triplettes og deres ”Tribute to The Andrews Sisters”.
The Andrews Sisters var en amerikansk close-harmony vokaltrio, som fik deres store gennembrud i swing- og boogie-woogie-æraen. De står bag numre som ”Don’t Sit Under The Apple Tree” og ”Shoo Shoo Baby”. Koncerten vil byde på flere af deres originale numre og videreføre traditionen til vokaljazz anno 2021.

Jazzkollektivet er et fællesskab bestående af nordiske jazztalenter. Ambitionen med kollektivet, der blev grundlagt i 2016, er, at støtte et spirende vækstlag af unge musikere og bidrage til, at disse talenter kan leve af deres kunst.

Dør: 18.00
Koncert: 20.00

Entré: 100 kr.
Studerende/ under 26: 50% rabat

Tirsdag 19. oktober 202120.00-22.00

// København

Læs mere og tilmeld på Facebook

Hot Club de France / Upcoming

Gypsy-jazzen har, siden sin fødsel i 1930’ernes boblende Paris, taget publikum med storm. Sydende soli og livsfarlige hastigheder på akustiske instrumenter, kendetegner genren. Med denne konstellation af dygtige, unge danske og svenske jazztalenter, har Jazzkollektivet samlet et stærkt hold af fortolkere af denne folkekære musik, og koncerten byder på håndholdt musik og en stor spilleglæde.

Johanna Linnea Jakobsson (Vocal /Sax DK)
Thyge Søndertoft Van Dassen (Violin / DK)
Casper Tovgaard Skovsbo Christensen (Guitar / DK)
Kristoffer Nybye (Clarinet / DK)
Mario Ochoa (Drums / SE)
Christian Thulin Pheifer (Bass / SE)

Dør: 18.00
Koncert: 20.00

Entré: 100 kr.
Studerende/ under 26: 50% rabat