Kommende begivenheder

Tilmeld dig vores begivenheder på Facebook via linket ved hver begivenhed.

Fredag 31. januar19.00-21.00

// Gentofte

Læs mere og tilmed på Facebook

Gin & Jazz på Slottet

Vi glæder os til at præsentere en aften, hvor gin-smagning og intim jazzkoncert flyder sammen og skaber et helt unikt event. Aftens smagning byder på fire forskellige gin-og-tonics og fire sessions sprød jazz.

Vi åbner op for Gin & Jazz i Slottets hyggelige vinkælder (nu ginkælder).

Aftenens jazzduo består af Marie Mørck på vokal og Asger Søgaard Hajslund på guitar. Asger Søgaard Hajslund – Født 1989 i København er autodidakt musiker. Asger er ved siden af sit virke som jazzmusiker også sangskriver, og har et væld af musikprojekter og genre bag sig. Selvom Asger er guitarist i Jazzkollektivet er han også velbevandret på andre instrumenter såsom klaver, bas, sang, banjo og lapsteel. Marie Mørck er født i 1994 og opvokset i København. Hun er p.t. under uddannelse som rytmisk sanger på Syddansk Musikkonservatorium, efter at have gået på Skurups Folkhögskola i Sverige fra 2015-2017. Musikken har altid været en del af Maries liv, men indenfor de senere år har det for alvor taget fart, og hun er nu i fuld færd med at scatte sig ind i det danske jazzmiljø. Udenfor Jazzkollektivet skriver hun sine egne sange, og hendes debutplade “Fooling Around” er netop udkommet i slutningen af 2019.

Du skal reservere på forhånd og prisen pr. person er kr. 250 som betales ved bankoverførsel senest syv dage før den 31. januar. Sæt kryds i din kalender og glæd dig til et dejligt arrangement. Book på info@bernstorffslot.dk eller tlf. 39631080

Lørdag 18. april19.00-21.00

// Hillerød

Bossa Nova koncert

Jazzkollektivet hylder d. 18/4 bossanovaen som har sit udspring i 1950’ernes Brasillien, til en koncert i de smukke rammer i Brohuset i Hillerød. Jazzkoncerten er for alle jazzkendere, connaisseurer, let øvede, små-interesserede og absolutte nybegyndere indenfor jazzen.

Besætning:

Vokal: Marie Mørck

Guitar: Asger Søgaard Hajslund

Bas: Thomas Cortes

Tirsdag 5. maj20.00-22.00

// København

Læs mere og tilmed på Facebook

Øresund Triplettes: Trribute to Andrew Sisters / Upcoming

Kom og vær med til en mageløs, musikalsk oplevelse fyldt med charmerende energi og spilleglæde, når Jazzkollektivet denne aften præsenterer Øresund Triplettes og deres ”Tribute to The Andrews Sisters”.
The Andrews Sisters var en amerikansk close-harmony vokaltrio, som fik deres store gennembrud i swing- og boogie-woogie-æraen. De står bag numre som ”Don’t Sit Under The Apple Tree” og ”Shoo Shoo Baby”. Koncerten vil byde på flere af deres originale numre og videreføre traditionen til vokaljazz anno 2020.

Jazzkollektivet er et fællesskab bestående af nordiske jazztalenter. Ambitionen med kollektivet, der blev grundlagt i 2016, er, at støtte et spirende vækstlag af unge musikere og bidrage til, at disse talenter kan leve af deres kunst.

Dør: 19:00
Koncert: 20:00

Entre: 100 kr.
Students/under 26: 50% off

Tirsdag 19. maj20.00-22.00

// København

Læs mere og tilmed på Facebook

Hot Club de France / Upcoming

Gypsyjazzen har siden sin fødsel i 1930’ernes boblende Paris taget publikum med storm. Sydende soli og livsfarlige hastigheder på akustiske instrumenter kendetegner genren. Med denne konstellation af dygtige, unge danske og svenske jazztalenter har Jazzkollektivet samlet et stærkt hold af fortolkere af denne folkekære musik, og koncerten byder på håndholdt musik og en stor spilleglæde.

Julie Krogsbøl (Vocal / DK)
Thyge Søndertoft Van Dassen (Violin / DK)
Asger Søgaard Hajslund (Guitar / DK)
Kristoffer Nybye (Clarinet / DK)
Mario Ochoa (Drums / SE)
Christian Thulin Pheifer (Bass / SE)

Dør: 19:00
Koncert: 20:00

Entre: 100 kr.
Students/under 26: 50% off